Beställa över nätet?

Vill du beställa kläder som jag skickar mot porto? Inga problem! Skicka en lista med vilka plagg du är intresserad av, så plockar jag ihop det, kollar plaggen lite extra noga och väger dem. Sen meddelar jag eventuella defekter på plaggen och vad det väger och vad frakten skulle kosta. Om du är nöjd så Swishar du priset för plaggen plus porto och så postar jag paketet nästa dag.

Fraktkostnader

Det billigaste alernativet är Postens paket "Skicka lätt",  som även är spårbart.

Tänk på att även emballaget väger litegrann!

Här är några exempel på vad olika typer av plagg kan väga:

* T-shirt 80 cl - 70 g

* T-shirt 128 cl - 100 g

* Mjukisbyxa 62 cl - 100 g

* Mjukisbyxa 116 cl - 200 g

* Jeans 80 cl - 200 g

* Jeans 128 cl - 330 g 

* Skaljacka 104 cl - 400 g

Vikten skiljer ju sig såklart mycket åt mellan olika modeller, storlekar och kvaliteter. Men det kan vara bra med en liten känsla för vad frakten kan kosta ungefär. Jag tycker alltid att kläder väger mer än man tror!

 Tips

På hemsidan finns små hjärtan bredvid plaggen som man kan klicka på för att välja ut sina "favoriter".  Dessa kan man sedan kolla på om man klickar på hjärtat i sidhuvuet. Det kan vara ett bra sätt att samla ihop sin lilla "shoppingkorg" med grejer. På favorit-sidan  finns även möjlighet att direkt maila listan till butiken.

För att jag ska kunna beställa frakt behöver jag ditt namn och din adress, såklart, men gärna öven epost och mobilnr, för aviseringen.